Kristien & Jans projecten


Little house on the steenweg

Kristien 

Als kind keek ik graag naar de tekenfilmpjes van Vrouwtje Theelepel. Ik zag hoe ze in haar huisje rondscharrelde als een tevreden muisje, allerlei lekkers van kruiden brouwde en met dieren kon praten. Dat wilde ik ook allemaal kunnen!

Vandaag word ik instant gelukkig als ik een hele dag in mijn huis kan 'theelepelen', zoals Jan het noemt. Ik ben niet weg te slaan uit de keuken, bak brood en koekjes, pluk kruiden, brouw mijn eigen poets- en verzorgingsproducten.

Hier toon ik je graag wat ik thuis allemaal maak en doe, voor mijn plezier en voor mijn gezin. Wedden dat je de smaak te pakken krijgt?

Het boerderijtjeshuis

Jan

Een echte boerderij in een rijtjeshuis? Dat is natuurlijk wat overdreven. Maar toch willen we graag uitzoeken hoeveel eten we kunnen kweken op ons piepkleine stukje grond. 

Uiteraard zonder pesticiden en kunstmest. En we zijn intussen al vrij goed bezig, vinden we zelf. Al kan het altijd stukken beter. 

Een klein overzicht van wat is, en wat nog kan komen.


Vragen of idee├źn voor ons? 

We horen het graag!